Meie perel on töö ja kodu linnas, kuid endilegi üllatuseks oleme leidnud end enamuse oma vabadest hetkedest tegutsemas Mornamaal. Siinne lõputu töö on üksiti meie puhkus.
Eestis on marjaveinide tegemine ammuteada asi, aga viinamarjade kasvatamine ja nendest veinide valmistamine on tõelise hoo saanud viimase veerandsajandiga. Karmides Põhjamaa tingimustes kasvanud taimed pakuvad eriti koloriitse maitsebuketiga marju, millest kannatliku katsetamise ja tööga oleme setitanud üha kvaliteetsemaid ja põnevamaid veine.
Me tahame hoida nii vanu traditsioone – jätkata omamaise veinisortimendiga, samas otsida, avastada, proovida ja teistega jagada täiesti uusi maitseid. Kasutades siin Mulgimaa mäenõlvadel küpsenud Pinot Noiri, aga ka sõstraid, kasemahla, rabarbrit jne — huvitavaid võimalusi on palju!
Meile on oluline teada ja osata viise, kuidas tegid veini meie eelkäijad, sealjuures kasutada kõige kaasaegsemaid, puhtaid korjeviise, looduslikke valmistamise ja säilitamise meetodeid ning tehnoloogiaid.
Rõõmuga ootame me külalisi – koolitusi, seminare, hubaseid üritusi jms korraldama, puhkama ja soovi korral osa saama Mornamaa töödest ja maitsvast toodangust!
Perekond Gavronski